Om

“At være erhvervsmaler er mere end bare et job, det er et håndværk. Det kræver dygtighed, præcision og kreativitet. Jeg nyder at arbejde med forskellige materialer og overflader og at finde den bedste løsning for hver opgave. Jeg stræber altid efter at levere et perfekt resultat og overgå mine kunders forventninger.”


Martin Falk

Bakke & Falk aps var ved sin grundlæggelse i 2020 rammen for et samarbejde specialiseret i hhv. Terrazzo og Maler faget.
Faglig integritet og stolthed har været det fælles omdrejningspunkt i alle udførte opgaver til dato men også vores ansattes ve og vel. Vi startede midt i Corona-epedimien, men på trods af de hårde omstændigheder har vi konstant prøvet at forbedre og udvide vores virksomhed. Derfor huser vi nu, kun tre år efter, 6 dygtige ansatte.

Det er vigtigt for os både at udføre et flot stykke arbejde, men også omgåes i et godt arbejdsmiljø. Vi har stor tillid til vores ansatte, som hver dag yder en kæmpe insats, tit under hårde arbejdsforhold især i terrazzofaget - hvilket vi prøver at imødekomme med kvalitets værktøj og produkter.

Vi har udført opgaver for et hav tilfredse kunder og glæder os til at høre om dit projekt.